Spotkanie Salonu 10.11.2022

Najbliższe Spotkanie SALONU odbędzie się 10.11.2022 o godz. 17:00 w siedzibie Wydziału Informacji i Kultury Ambasady Japonii przy Alejach Ujazdowskich 51 w Warszawie.
W programie:Jak medycyna zmienia zdanie o używkach – Prof. dr hab. n. med. Krzysztof J. Filipiak, FESC, Rektor UM MSC w Warszawie(prezentacja o oddziaływaniu herbaty, kawy, wina/sake, czekolady…na organizm ludzki)Chakai – spotkanie herbaciane, poprowadzone przez Urszulę SŌU Mach-Bryson (Stowarzyszenie Urasenke Sunshinkai)
W programie:
Jak medycyna zmienia zdanie o używkach – Prof. dr hab. n. med. Krzysztof J. Filipiak, FESC, Rektor UM MSC w Warszawie
(prezentacja o oddziaływaniu herbaty, kawy, wina/sake, czekolady…na organizm ludzki)
Chakai – spotkanie herbaciane, poprowadzone przez Urszulę SŌU Mach-Bryson (Stowarzyszenie Urasenke Sunshinkai)
Jedenasty miesiąc to szczególny czas dla ludzi podążających ścieżką herbaty. W uroczystej atmosferze otwieramy dzbany z herbatą z tegorocznego zbioru i październikowa melancholia odchodzi w zapomnienie przyćmiona noworoczną nieomal celebrą.
Serdecznie zapraszamy na czarkę ożywczej herbaty, tym razem w listopadowej oprawie.

Najbliższe Spotkanie SALONU odbędzie się 10.11.2022 o godz. 17:00 w siedzibie Wydziału Informacji i Kultury Ambasady Japonii przy Alejach Ujazdowskich 51 w Warszawie.

W programie:

Jak medycyna zmienia zdanie o używkach – Prof. dr hab. n. med. Krzysztof J. Filipiak, FESC, Rektor UM MSC w Warszawie

(prezentacja o oddziaływaniu herbaty, kawy, wina/sake, czekolady…na organizm ludzki)

Chakai – spotkanie herbaciane, poprowadzone przez Urszulę SŌU Mach-Bryson (Stowarzyszenie Urasenke Sunshinkai)

Jedenasty miesiąc to szczególny czas dla ludzi podążających ścieżką herbaty. W uroczystej atmosferze otwieramy dzbany z herbatą z tegorocznego zbioru i październikowa melancholia odchodzi w zapomnienie przyćmiona noworoczną nieomal celebrą.

Serdecznie zapraszamy na czarkę ożywczej herbaty, tym razem w listopadowej oprawie.

Dyskusja i poczęstunek

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.